ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Водостічна система Bryza

Печать PDF

BRYZA це новітня система водостічних труб, що з'явилася на ринку на початку 2004 р. і що вже прекрасно зарекомендувала себе.

BRYZA - комплексна система, що складається з жолобів напівкруглого перетину 75, 100, 125, 150 мм, комплексу фасонних виробів, а також водостічних труб трьох діаметрів 60, 90, 110 мм. Основні кольори: білий - RAL 9010, графіт- RAL 7021, червоний, - RAL 3011, коричневий, - RAL 8017, зелений, - RAL 6020, цегельний, - RAL 8004.

 ПРИЗНАЧЕННЯ

  • Малі житлові будівлі, навіси, гаражі, балкони, мансарди- застосовують систему 75  (жолоб 75 мм з водостічною трубою 63 мм).
  • Особняки, малі і середні склади, торгівельні і промислові об'єкти, будівлі суспільного призначення - застосовують систему 100 (жолоб 100 мм з водостічною трубою 90 мм).
  • Особняки і житлові будинки, склади, об'єкти суспільного призначення, торгівельні і промислові об'єкти - застосовують систему 125 (жолоб 125 з водостічною трубою 90). 
  • Крупні об'єкти житлового, промислового і комерційного призначення - застосовують систему 150 (жолоб 150 з водостічною трубою 110).
Водостічна ситема BRYZA вмонтовується без всяких допоміжних матеріалів. Жолоби з'єднуються з фасонними виробами на клямку, а само з'єднання герметизується гумовим ущільнювачем посадженим в канавку фасонного виробу.  Такий тип з'єднань простий в монтажі і гарантує повну непроникність. З'єднання водостічних труб з фасонними виробами  виробляється як розтрубне з'єднання без прокладки.  Дані з'єднання дозволяють  компенсувати термічні зміни довжини елементів водостічної системи.

МІЦНІСТЬ, СТІЙКІСТЬ, ДОВГОВІЧНІСТЬ

Водостічні системи BRYZA придатні не лише для житлових будівництв, але і для промислових будівель. Термін служби може складати до 50 років. Повна стійкість до корозії, атмосферних і хімічних дій (кислот і вуглеців), ультрафіолетових променів, стійкість кольорів, підтверджена лабораторними дослідженнями і тестами старіння. Стійкі до зовнішнього і внутрішнього забруднення. Не шумлять при дощі, як металеві водостоки, при цьому допускається установка систем обігріву. Пластик міцний і гнучкий, не боїться механічних пошкоджень і сильних ударів, витримує великі снігові і вітрові навантаження. Прекрасно відчуває себе в температурному діапазоні від –40 до +70 С.