ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

М'яка покрівля

Печать PDF

До м'якої покрівлі відносяться: бітумна черепиця, єврошифер, прозорий лист ПВХ.

Бітумну черепицю можуть називати і гнучкою, і м'якою. Така черепиця вважається сучасним, екологічно чистим матеріалом. За рахунок своїх унікальних рис, вона набула широкого поширення на ринку. Головною перевагою бітумної черепиці є її морозостійкість, висока міцність, повна водонепроникність, довговічність, неможливість сходження снігу і зручна кладка. Їй властива багатошарова структура.

В основу бітумної черепиці входить поліестер або склотканина, яка просочена бітумом, а верхнє її покриття - це мінерального походження гранули, які забарвлені в різні  кольори. Верхній шар черепиці здатний виконувати дві функції - водовідштовхувальну і декоративну. Нижній шар - самоклеючий гумобітум, який після укладання здатен з'єднати всі пластини на суцільне водонепроникне покриття, під впливом сонячних променів.

 Але, щоб господарі зберігали свій спокій, можна для надійності додатково зафіксувати її цвяхами. Перевагою бітумної черепиці є те, що це довговічний матеріал, і за довгі роки йому не знадобиться ніякого догляду, більше того, його міцність повністю зберігається. Усі виробники цієї черепиці сходяться в одній думці - гарантія до 35 років. За всі ці роки ваш дах буде акуратним і, безсумнівно, привабливим, тому що у неї дуже міцне забарвлення.

Вам не потрібно її навіть чистити. Таке покриття розраховане на суворий клімат, і тому здатне зберігати найкращі свої якості в будь-якій зоні. Гнучка черепиця використовується при температурі від -60 градусів за Цельсієм і до +120. Її теплоізоляційні якості гарантують у вашому домі комфорт незалежно від температури. Дуже важливою її властивістю вважається шумоізоляція.

Вона добре захищає ваш будинок від різних звуків, що не можна сказати про металеве покриття. Особлива її популярність додається і в зручності монтажу. Покриття з бітумної черепиці чудово лягає навіть і на дуже складні профілі дахів. Нею покривають дахи найхимерніших конфігурацій і форм. Основою для неї служить водостійка фанера.

Таке покриття можна застосовувати і за допомогою спеціального підкладкового килима, за умови, що ухил на вашому даху менший ніж 18 градусів. Добре посилюється і герметичність покрівельного покриття навіть в самих проблемних зонах покрівлі.