ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Комплектуючі

Печать PDF

Комплект елементів за привабливими цінами, необхідних для правильного монтажу і тривалої служби вашої покрівлі. Саме вони нададуть їй досконалого і завершеного вигляду.

Коньок круглий

Коньок трикутний

 

 

Торцева планка

 

 

 

Карнизна планка

 

 

 

 

Єндова планка (широка)

 

 

Єндова планка (декоративна)

 

 

 

Планка примикання

 

 

 

 

Снігозатримувач

 

 

Снігозатримувач у формі підкови

 

Заглушка для напівкруглого конька

 

 

Фарба

 

DECO DACH - розчин для реставрування покрівельних листів, пофарбованих поліестровим, поліуретановими фарбами, покритих пластизолом, пластиком PCV, PVF2. Лінія випускається на основі новітніх технологій та відповідно до норм Директиви 42/2004/ЕС, що діє з 01-01-2008 в Польщі. Фарби безпечні для навколишнього середовища. Не містять толуолу.

 

 

 

 

Кровельні саморізи Info-Global

 

Кровельні саморізи Info-Global 4,8х35мм. Шестигранна головка (8мм) з шайбою і резиновою прокладкою ЕРDM, густа різьба, наконечник – сверло.

 

 

Листи металочерепиці та профнастилу монтуються «внахлєст» з допомогою шурупів-саморізів. Якісні саморізи відомих європейських виробників мають особливий захисний слой, який запобігає пошкодженню полімера і виникненню корозії в місцях кріплення. Оскільки для монтажних робіт саморізів потрібно доволі багато, часто виникає бажання зекономити і купити більш дешеві нефірмового виробництва. Але у таких саморізів під час монтажу стирається слой цинку. А це означає, що їх корозія є неминучою і з часом виникнуть помітні ржаві підтьоки. Крім того, металеві листи мають широке лінійне розширення - значну зміну при коливаннях температури. Відповідно неякісні саморізи без резинових ущільнювачів будуть помітно розхитуватись, а кріпильні отвори -постійно розширятись. А це додаткові витрати на ремонтні роботи.