ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Композитна черепиця

Печать PDF

Композитна черепиця Evertile (Евертайл) - красиве елітне покрівельне покриття від компанії Modern Roofing Systems. Добре поєднується з будь-яким архітектурним стилем будівлі. Завдяки покриттю з грануляту натурального каменя, металлочерепіця Evertile (Евертайл) не має металевого блиску. Натуральний камінь значно знижує шум дощу і є додатковим захистом від атмосферних дій і механічних пошкоджень. Термін служби більше 50 років.
 
  1. Сталь.  При виробництві металлочерепіци Evertile (Евертайл) використовується сталь Arcelor завтовшки 0,5 мм.
  2. Шар алюмоцинка (Al-Zn). Покриває сталевий лист з двох сторін. Склад покриття: 55% алюмінію; 43,5% цинку і 1,5% кремнію. Комбінація алюмінію і цинку є найкращою, оскільки алюміній захищає покриття від корозії, а цинк володіє унікальною властивістю катодного захисту краю обріза і подряпин на шарі. При такому покритті захист сталевого листа від корозії зростає в 5-6 разів. Покриття алюцинка - 20 мікрон з кожного боку.
  3. Пасивація. Не дозволяє алюмінію і цинку вступати в реакцію з киснем до моменту пошкодження цього шару.
  4. Грунтовка.
  5. Акриловий шар. Цей шар містить 65% акрілата. Включає склад проти органічних утворень. Стійкий до ультрафіолетового випромінювання. Питома вага близько 250 гр. на лист. Після 4-х годинної термообробки виробу, відбувається полімеризація даного шару і схоплювання гранул каменя і сталевої підстави, в результаті гарантується втрата кам'яного грануляту не більше 1% за весь термін служби матеріалу (більше 50 років).
  6. Гранулят з природного каменю (базальту) завозиться з Франції. На відміну від сланцевих порід гранули базальту мають 0% водопоглинання. Гранули втоплені в шар, що містить акрілат. Гранули додають продукту колір. Розмір фракції базальту 1. Зносостійкий шар. Стійкий до ультрафіолетового випромінювання.
  7. Верхнє покриття. (Акрилова глазур) складається з чистого акрілата. Покриття має прозорий колір і служить для захисту від ультрафіолетової дії і зовнішніх факторів ( пилу, грязі).

Характеристики:

 

Геометричні розміри, вага

Довжина

1355 мм

Корисна довжина

1260 мм

Ширина

410 мм

Корисна ширина

369 мм

Вага (одного листа)

близько 3 кг

Площа покриття

0,46 м?

Клас горючості

НГ

Пажаростійкість

Класс 4

Довговічність

Більше 50 р.

Кут нахилу

от 12° до 90°

Відстань між брусом обрешітки

367 мм

 

 

Переваги металевої покрівлі Evertile :

  • Якість сталі забезпечує легкість і високу міцність металочерепиці, що дозволяє виконувати простішу і економнішу обрешітку для нової покрівлі.
  • Evertile - покрівельне покриття що володіє кращими механічними і антикорозійними властивостями.
  • Відмінна водонепроникність покрівлі з алюмоцинка підтверджена 30-річною гарантією. Акустичні характеристики близькі до характеристик тих, що існують у всіх покрівельних матеріалів.
  • Довговічність і стійкість покрівлі в будь-яких кліматичних зонах - від тропіків Півдня, до морозів Сибіру.
  • Металочерепиця Evertile не вимагає спеціального догляду, екологічно чистий продукт.
  • Широкий вибір кольорів і аксесуарів. Додаткові кольори під замовлення.
  • Пожаростійкість покрівлі: клас 4 - максимальна безпека.
  • Легкість монтажу металочерепиці і зниження трудовитрат при будівництві і ремонті дахів.
  • Відстань між брусками обрешітки 370 мм - що забезпечує швидший і економічніший монтаж металлочерепиці.
  • Завдяки ідеальному перекриттю покрівельних матеріалів, можна виконувати монтаж даху з нахилом 12°.
  • 30 років гарантія покрівлі - без перебільшення.

 

Додаткові переваги в порівнянні із стандартними

(великими) листами металочерепиці:

  • Легка вага металочерепиці спрощує монтаж крівлі, складування і транспортування покрівельних матеріалів.
  • Особлива фіксація черепиці з допомогою цвяхів з неіржавіючої сталі (50 µ) з покриттям.
  • Малі розміри покрівельних матеріалів (від ±400 мм до ±1200 мм) в порівнянні з довгими листами практично виключають зміну лінійних розмірів профілів металлочерепиці під впливом температурних перепадів.
  • Комбінація особливого кріплення покрівельних матеріалів з практично повною відсутністю термічного розширення робить конструкцію покрівлі дуже міцною, здатною витримати вітрові навантаження до 200 км/год.
  • Гнучкість матеріалу забезпечує легке коректування вигинів покрівлі. Мінімізує кількість відходів.
  • Супер легкий покрівельний матеріал (питома вага 6,3 кг/м2) дає додаткову свободу для архітектурних рішень. Ідеально підходить для реконструкції будівель - немає необхідності міняти існуючу структуру (обрешітку) крівлі. Не треба видаляти існуючий покрівельний матеріал.
  • Сталевий лист з алюмоцинковим покриттям, який в основі металочерепиці Evertile, має в собі кращі властивості сталі, алюмінію і цинку. Сталь дає міцність, алюміній захищає від корозії, цинк створює захисний шар на зрізі сталевого листа.

 Кольорова гамма: