ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Водостічні системи

Печать PDF
Водостічні системи (водозливні системи, водовідливи) призначені для відведення води, вологи і танучого снігу з крівлі. Якщо вода своєчасно не відводитиметься з даху, вона своєю масою створюватиме додаткове навантаження як на покрівельне покриття, так і на конструкції будівлі. Кожна водостічна система включає декілька основних елементів конструкції, сполучених спеціальними проміжними вузлами. Основну роль в конструкції водостоку несуть жолоби, які мають бути закріплені горизонтально. Відтік води з жолобів здійснюється за допомогою вертикальних водостічних труб і зливів. Зливи є стикувальним елементом між жолобами і водостоками. 
 

Головне призначення водостічних систем – відведення води з крівлі і збереження зовнішнього вигляду будівлі від попадання дощової води, снігу або граду. Труби, зливи, жолоби – все це єдина система, що дозволяє здійснити грамотне відведення рідини і талого снігу. Складна система комунікацій призначена для максимально щільного облягання навіть самого хитромудрого даху. Вирішуються такі проблеми облаштування крівлі, як гострі кути і кути в дев'яносто градусів, і навіть перепади висот дизайнерських кровель. 

Водостічні системи використовуються в будівництві промислових, комерційних і житлових споруд. Особливе місце їм приділяється при зведенні котеджів і особняків. Водостічні системи не представляють складнощі при монтажі і установці, мають прекрасні технічні показники, приємний вигляд. Форма даху і тип покрівельного покриття не впливають на якість відведення опадів з поверхні крівлі.

Найпоширеніші матеріали для виробництва водостоків - ПВХ, оцинкована сталь з полімерним покриттям.