ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Полікарбонат

Печать PDF

Полікарбонат Polygal, Plastilux, Vizor, Sunex, Ruftec

 

 

Cотовий полікарбонат Polygal

Cотовий полікарбонат Polygal (Полігаль). В 1976 році компанія Polygal (Полігаль) впровадила на своєму виробництві продукт власних розробок - листи стільникового полікарбонату. Polygal став першою торгівельною маркою панелей стільникового полікарбонату – пластика, який у наш час незамінимий для реалізації складних інженерних і будівельних проектів. Десятки виробників доповнили сотовим полікарбонатом лінійку своїх продуктів, але Polygal (Полігаль) очолює рейтинг якості. Лише концерн Polygal розвинув технологічні можливості виробництва від стандартних до всіляких спец-видів сотових полікарбонатних листів, приділяє увагу не лише системі профілізації, але і аксесуарам для монтажу. Концерн Polygal (Полігаль) є єдиним виробником, який працює над питанням культури монтажу сотового полікарбонату, забезпечуючи своїми фахівцями об'єкти в будь-якій точці світу.

                                                         Сертифікати і контроль якості

Відповідність провідним світовим системам контролю якості, сертифікати ISO, ISI (Ізраїль), ASTM (США), CSTB (Франція), ГОСТ, ДБНВ і ДСТУ Україна і інших країн. Cотовий полікарбонат Полігаль захищений спеціальним покриттям, яке блокує дію ультрафіолету і забезпечує збереження властивостей панелей протягом періоду, що перевищує навіть гарантований концерном Polygal термін експлуатації. Захисні покриття панелей сотового полікарбонату Polygal. Крім того, в виробника є полікарбонат Polygal із спеціальним покриттям «антіфог», яке запобігає скупчуванню вологи на поверхні панелей. Ці панелі особливо потрібні в тепличному господарстві і будівництві басейнів. Покриття "антіфог" утворюється в результаті спеціальної обробки внутрішньої поверхні панелі сотового полікарбонату, яка зменшує її поверхневе натягнення. Як відомо, конденсат утворюється в умовах підвищеної вологості і значних перепадів температур. Застосовуючи сотовий полікарбонат Polygal з покриттям "антіфог", краплі води розтягуються по поверхні аркуша в суцільну плівку. Зібрану таким чином зайву вологу можна відводити за допомогою системи внутрішнього дренажу, завдяки чому вода не потрапляє на рослини і устаткування.

 

 

 

Переваги сотового полікарбонату Polygal:

  • Висока міцність. Показники удароміцності полікарбонату Polygal в 200 разів вище за скло і в 8 разів - листового акрилу аналогічної товщини. Дослідження на стійкість до ударів по методу Гарднера визначили, що сотовий полікарбонат Полігаль відрізняється вищою, ніж в інших листових пластиків, здатністю поглинання енергії. Ця якість сотового полікарбонату Polygal оберігає матеріал від руйнівної дії граду і падаючих предметів.
  • Вогнестійкість. Під впливом високих температурах сотовий полікарбонат Polygal не створює крапель, що горять, і не підтримує горіння.
  • Чудова теплоізоляція. Використання сотового полікарбонату Polygal дозволяє заощадити на підтримці комфортного для людини мікроклімату в приміщенні до 30 % витрат.
  • Висока світлопроникність. Можливості сотового полікарбонату Polygal максимально забезпечують проекти об'єктів, для яких потрібний високі показники світлопроникності покрівельного і фасадного скління.
  • Надзвичайна легкість. Порівнюючи сотовий полікарбонат Polygal з листовим акриловим пластиком і звичайним одношаровим склом можна сказати, що він в 6 разів легше першого, і в 3 рази - другого матеріалу.

Полікарбонатний профіль

Профіль для сотового полікарбонату пластиковий – невід'ємна частина світлопрозорої конструкції, необхідні для кріплення листів полікарбонату між собою, до каркаса конструкції, що несе, а також для закладення торців. Часто використовувані профілі для кріплення полікарбонату: з'єднувальні (Н) і торцеві (П).