ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Мансардні вікна

Печать PDF

В теперішній час мансардні вікна стали невід'ємними елементами сучасних будівель. Вони відкривають нові можливості в архітектурі та дизайні приміщень.

Вікна для даху широко використовуються як в реконструкції старих холодних горищ, так і в будівництві нових житлових будинків, офісів, розважальних комплексів торгових центрів і інших громадських будівель.

Існує безліч варіантів застосування мансардних вікон.

Мансарду можна обладнати під: ванну кімнату, кабінет, спальню, дитячу, вітальню, зимовий сад…

 

 

Мансардне вікно володіє рядом переваг:

додаткова корисна площа;

хороше освітлення;

вентиляція простору;

зручність експлуатації; свіже рішення для будівництва та дизайну.

Як правильно вибрати мансардні вікна? Адже вони лише з вигляду схожі проте істотно відрізняються дизайном і матеріалами, з яких зроблені. Вибір на ринку мансардних вікон є досить широкий.

Світло з вікон по-особливому формує внутрішній простір, інтер'єр. Тому треба точно визначити місце розташування вікна, вибрати його форму і габарити, які будуть відповідати мансардному приміщенню.

Більше світла

Мансардні вікна пропускають на 30-40% більше світла, ніж вертикальні. Плюс Ви можете встановити їх у будь-якому місці покрівлі та освітлити найглибші частини приміщення, навіть коридори. З вертикальними вікнами такі "фокуси" не пройдуть!

Оптимізація інтер'єру

При використанні мансардних вікон стіни приміщення залишаються вільними для розміщення меблів.

Простота встановлення

Мансардне вікно встановити швидше і простіше, ніж спорудити так звану "шпаківню", адже вона вимагає спорудження спеціальної конструкції. Чи якісно це зроблять будівельники - ніхто не знає, але ризик потенційно вищий. Мансардне ж вікно - це виготовлений у заводських умовах продукт, повністю готовий до установки. Потрібно тільки визначитися з розмірами і місцем розташування майбутнього вікна.

 

Економія матеріалів

При комплексному облаштуванні мансарди з використанням мансардних вікон досягається значна економія матеріалів. На спорудження ж слухового вікна використовується більше покрівлі, утеплювача і ізоляції, більше робочого часу (а значить, і більше грошей). Похилому вікну не потрібна додаткова конструкція - а значить, всі питання тепло-і гідроізоляції вирішуються набагато економніше й ефективніше.

Отже, переваги мансардних вікон очевидні.

 

Яка модель краща?

Ви можете вибрати модель під Ваше інтерєрне рішення: дерев'яне вікно, поліуретанове або металопластикове, з електрикою або без, з традиційним відкриванням по центральній осі, або з комбінованим відкриванням по центральній та верхній осях.

 

 

Які компоненти необхідні при купівлі вікна?

Перш за все, компонент що ізолює оклад для герметичного встановлення вікна в покрівлю. Дуже популярним став комплект для гідро-та теплоізоляції. Плюс аксесуари на Ваш вибір - штори, жалюзі, москітні сітки, стрижні для відкриття. Можна також встановити електрику і управляти вікном і шторами, не встаючи з дивану.

Якому виробнику віддати перевагу?

Ми пропонуємо своїм покупцям високоякісні вікна передових європейських виробників.

На українському ринку існує кілька компаній, що пропонують мансардні вікна.

 

 

Ми пропонує лише якісні, надійні, перевірені моделі.

Мансардні вікна невибагливі в експлуатації, вони дозволять зробити Вашу мансарду зручним місцем для помешкання, відпочинку або роботи.