ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Бітумний єврошифер

Печать PDF

Найменування: Aquawell Line Бітумний єврошифер 

Розміри, упаковка: у листах, 92cm * 200cm  

Застосування: В першу чергу для перекриття, дач, дачних споруд, павільйонів, сільськогосподарських і промислових будов, укладається на дах з кутом нахилу від 7 до 90 градусів. Легкий, практичний листовий матеріал. 

Матеріал: Пресований картон, просочений бітумом і пофарбований лише з одного боку.

 

ЕСТЕТИЧНА УНІКАЛЬНІСТЬ

Водонепроникне покриття. Бітумний єврошифер «АКВАВЕЛЛ» не лише відмінно захищає від вологості, але і добре забезпечує повітронепроникність, тобто вітер і пил у мінімальній кількості потрапляють між перекриттями листів. При правильній фіксації листів, протягом декількох років під впливом тепла листи склеюються в точці перекриття листів, тим самим збільшуючи герметичність крівлі.

  -    Естетичне виконання

Покриття поверхні високоякісним акрілатом збільшує термін експлуатації хвилястого бітумного листа, оскільки дає йому потужний захист від ультрафіолетового випромінювання, а також від дії вітру і дощу на основні компоненти листа 

  -   Самоочищающа поверхня

Завдяки глянцевій структурі поверхні єврошиферу «АКВАВЕЛЛ», атмосферні забруднення швидко очищаються опадами. 

 

 ТЕХНІЧНІ ДАНІ

Довжина: 2000 мм

Ширина: 920мм, 10 хвиль 

Вага листа: 5,2 кг

 

УНІКАЛЬНІСТЬ ТЕХНОЛОГІЇ

Відмінна якість єврошиферу «АКВАВЕЛЛ» гарантується новітніми виробничими технологіями, а також складом якісного продукту. Багатошарова структура єврошиферу: Єврошифер «АКВАВЕЛЛ» складається з однорідної суміші органічних і неорганічних волокон і має багатошарову структуру, яку ущільнюють під великим тиском.