ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Металочерепиця

Печать PDF

На сьогоднішній день існує багато видів покрівельних матеріалів. І один з них - металочерепиця.

Це листи профільованої оцинкованої сталі, які покриті полімерним складом, який надає йому колір і антикорозійну стійкість. Його основу представляє оцинкований лист гарячого прокату, товщиною від 0,45 до 0,5 мм., покритий грунтовкою і полімерним покриттям (кольоровим) і зроблений під натуральну черепицю.

До достоїнств металочерепиці слід віднести: вельми гарний зовнішній вигляд, створений з різноманітністю колірного рішення; довговічність служби і велику надійність (більше 40 років); його велику легкість, де 1 метр кв. важить 4,5 кг, тоді як  вага його керамічного побратима 38-40 кг., простий в монтажі.


Декоративно-захисні покриття.

Відрізняються за якістю, товщиною та вартістю:

Поліестер.

Товщина - 25 мікрон. Має глянцеву поверхню. Найдешевше покриття.

Володіє високою пластичністю. Стійкість до вицвітання, корозійна стійкість. Низька механічна стійкість (тому його важливо не подряпати в процесі доставки і монтажних робіт).

Ідеально підходить для спекотного і холодного клімату.

Гарантія на металочерепицю з таким покриттям складає 10 років.

Матовий поліестер.

Товщина - 35 мікрон.

Хороша стійкість до вицвітання і антикорозійна стійкість. Задовільна стійкість до механічної обробки.

Гарантія 10 років.

Пластизол.

Декоративне покриття складається з ПВХ (полівінілхлориду).

Товщина - 200 мікрон. Має рельєфну поверхню з тисненням (яке імітує шкіру) і штрихову насічку (березова кора), яка не дає сонячних відблисків.

Прекрасна корозійна стійкість, задовільна стійкість до вицвітання, відмінна стійкість до механічної обробки.

Порівняно мала стійкість до ультрафіолету і температурних перепадів.

! Увага.

Не плутайте із справжньою металочерепицею фарбовану автомобільною фарбою підробку, яка продається на ринках. Яку б вам гарантію не давали продавці на порошкову фарбу, зрештою ви все одно програєте з цією «металочерепицею». За технологією порошкова фарба наноситься на «чорний», не оцинкований метал і не має такого широкого температурного діапазону. Тому не женіться за дешевизною - інакше потрапите на перекладання всієї покрівлі в першу ж зиму.


Переваги металочерепиці як покриття:


  • Економічність. Низька вартість покрівельного матеріалу й монтажних робіт позиціонують металочерепицю як один із найдоступніших покрівельних матеріалів. Мала вага профлистів черепиці зменшує навантаження покрівлі на несучу конструкцію будинку й знижує витрати на транспортування матеріалу.

  • Практичність і надійність експлуатації. Якісна металочерепиця добре захищена від корозії, стійка до агресивного впливу зовнішнього середовища й може використовуватися в будь-якому кліматі. При необхідності, покрівлю легко відремонтувати або обновити. Килим з металочерепиці є досить міцним і добре витримує снігові й вітрові навантаження. Виробники металочерепиці дають гарантію на матеріал 10-15 років, при можливому терміні служби більше 50 років.

  • Зручність  та швидкість монтажу. Мала вага матеріалу й простота монтажу роблять укладку металочерепиці дуже легкою, а цілий ряд додаткових комплектуючих дозволяє зробити  процес монтажу ще простішим, а покрівлю надійнішою.

  • Естетичний вигляд. Металочерепиця вражає розмаїттям форм профілю, фактури й палітри кольорів, що дозволяє втілювати в життя найрізноманітніші дизайнерські задуми. Покрівля з металочерепиці виглядає багато й виразно, вона здатна стати прикрасою будь-якої будівлі.

  • Мала вага. 1 м2 металочерепиці важить усього 4-5 кг, завдяки цьому зменшується  не тільки вартість стропильної системи, але й усього будинку, тому що при великій вазі покрівлі потрібно зводити більш міцний фундамент та укріплювати стіни. Також, невелика вага металопрофіля знижує витрати на транспортування.

  • Довговічність. Термін служби металочерепиці становить більше 40-50 років, завдяки особливо високій стійкості матеріалу до вигоряння й корозії.

  • Розмаїття форм профіля й кольорів. Металочерепиця володіє самим багатим вибором колірних рішень і форм профілю.

  • Термостійкість. Металочерепиця стійка до перепадів температур, як при дуже низьких, так і при високих температурах вона зберігає свою форму, що істотно для українського клімату.

  • Ціна. У порівнянні з іншими покрівельними матеріалами металочерепиця має найбільш привабливу вартість.