ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Бітумна черепиця Owens Corning

Печать PDF

Бітумна черепиця і комплектуючі Owens Corning (Овенс Корнінг), що поставляються до України, виробляються лише в США на сучасному устаткуванні, є високоякісним і технологічним продуктом.

Шар бітумної черепиці виробляється на основі надміцного склохолста, просоченого окисненим бітумом, який зверху покритий кам'яним (базальтовим) посипанням.  Сам склохолст Fiberglas® виробляється безпосередньо компанією Owens Corning - світовим лідером в області виробництва скловолокна!

 

 

 

Бітумна черепиця представляється в багатому асортименті моделей і забарвлень, що дає можливість підібрати покрівлю під будь-які потреби. Всі моделі бітумної черепиці мають протигрибкове покриття (AR), на яке надається письмова гарантія! На бітумну черепицю залежно від моделей надається  міжнародна офіційна письмова гарантія 20, 25, 30, 50 років.

Бітумна черепиця Owens Corning поєднує в собі чудову якість з довговічною красою і максимумом захисту. Головною метою будь-якого покрівельного матеріалу (бітумної черепиці ) Owens Corning є ефективність.

 

 

 

 

Характеристики бітумної черепиці Owens Corning:

  • Склохолст Fiberglas® (власного виробництва), який забезпечує захист від різних погодніх умов, велику пожежостійкість і довгий термін служби бітумної черепиці.
  • Високоякісний, стійкий до дії погодних умов бітум (також власного виробництва), який міцно утримує гранули на бітумній черепиці і захищає крівлю від вологи.  
  • Барвисті мінеральні гранули, які допомагають відображати сонячні промені, одночасно забезпечуючи красу і стильність покрівлі. Єдиний компонент бітумної черепиці, який купується у іншого виробника - світового лідера в цій галузі, компанії ЗМ.  
  • Термоклеюча стрічка, яка склеює бітумну черепицю в єдиний водонепроникний масив.  
  • Клас А пожежобезпеки бітумної черепиці - найвищий з тих, що існують в приватному житловому будівництві.  
  • Клас стійкості до поривів вітру до 180 км/год залежно від вибраного типа бітумної черепиці.
  • Обмежена гарантія на матеріал в діапазоні від 20 до 50 років залежно від типа бітумної черепиці.   

 

3-TAB бітумна черепиця Owens Corning

 3-TAB черепиця - стандарт в покрівельній індустрії, що складається з двох шарів бітуму довкола склохолста Fiberglas®, покритих з одного боку керамічними мінеральними гранулами і що мають розріз на три виступи у вигляді прямокутників (3-TAB).

 

1 - клей 

2 - мінеральні гранули на поверхні

3 - окиснений бітум

4 - склохолст Fiberglas® 

5 - окиснений бітум

 

 











Бітумна черепиця Owens Corning ламінована

Ламінована бітумна черепиця створюється міцним склеюванням двох слоїв бітумної черепиці, що надає їй  об'ємного зовнішнього вигляду. Бітумна черепиця ламінована має більшу вагу і при цьому дає більше можливостей для дизайну.

 1 - клей 

2 - мінеральні гранули на поверхні 

3 - окиснений бітум

4 - склохолст Fiberglas®

5 - окиснений бітум

6 - мінеральні гранули на поверхні

7 - окиснений бітум

8 - склохолст Fiberglas®

9 - окиснений бітум