ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Гнучка черепиця SHINGLAS — це досконалий покрівельний матеріал, що дозволяє втілити будь-які Ваші архітектурні ідеї і фантазії, створити неповторний образ Вашого будинку. Котедж, заміський будинок або літній дачний будиночок — Ви зможете вибрати з безлічі кольорів і форм нарізки саме цієї черепиці, яка зробить Ваш будинок індивідуальним і забезпечить гармонійність в навколишньому ландшафті.

Гнучка черепиця або бітумна черепиця є фігурно нарізаним гонтом. Гонт виготовляється на основі скловолокна, покритого з двох сторін спеціальною бітумною сумішшю. З верхнього або лицьового боку  гонт має кольорове посипання. Саме завдяки ній і досягаються високі естетичні якості гнучкої черепиці. Темно-синій, що зачаровує. пристрасний червоно-коричневий. ніжний оливковий. величезна кольорова гамма дозволить втілити проект Вашого будинку в будь-якому стилі: від бароко до готики, від класики до хай-тека.  Але повернемося в приємним, продуманим саме Компанією ТЕХНОНІКОЛЬ, дрібницям, що дозволяють зробити монтаж гнучкої черепиці простим і зручним. Саме з цією метою з нижнього боку гонту є самоклеющийся шар, що дозволяє склеювати один різний гонт між собою. До основи крівлі з гнучкої черепиці кріпиться спеціальними цвяхами, і за дуже короткий час два шари гнучкої черепиці зклеюються в монолітне гомогенне покриття. Абсолютна герметичність Вашої крівлі забезпечена! Монтаж настільки простий, що з ним впорається будь-яка людина. 

Гнучка черепиця застосовується на дахах будь-якої складності і конфігурації, аж до куполів і цибулинних дахів. Саме тому вона знайшла своє визнання спочатку в одноповерховій Америці, а тепер все більше завойовує Росію і Європу.

 

Джаз

 

  Ультра

 

  Классик