ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Аксесуари

Печать PDF

«АКВАВЕЛЛ» коньок

Використовується при нахилі даху більш ніж 10°, матеріал збігається з матеріалом бітумного листа.

 

Довжина: 1000мм, розмір перекладання: 100мм, довжина покриття: 900мм, ширина покриття: 160мм, висота хвилі конька: 50 мм. Кольори: червоний, коричневий, зелений, чорний.

 

«АКВАВЕЛЛ» фіксуючий набір

Служить для фіксації прозорого листа до конструкції покрівлі. Приблизно 20 штук необхідно на лист для його фіксації. Набір складається з прозорої підкладки, самонарізного шурупа і герметичної шапочки на цвях. 


 

«АКВАВЕЛЛ» прозорий  лист

Використовується для проникнення природного світла в ангари, склади, а також добре личить як продовження єврошиферу. Фіксація відбувається не цвяхами, а фіксуючим набором. Матеріал: удароміцний, прозорий ПВХ. Розміри: 94см * 200см, товщина листа: 1 мм, площа листа: 1,88 м2 

 

 «АКВАВЕЛЛ» цвяхи

Цвяхи виготовлені з оцинкованої сталі, із самоізоляційною шапочкою. Довжина   цвяху 70мм, приблизно 20 цвяхів потрібно на лист. Колір збігається з кольором листів: червоний, зелений, коричневий, чорний. Для фіксації листів необхідно використовувати тільки цвяхи, які додаються до листів, оскільки вони правильно фіксують і не деформують лист, а також шапочки цвяхів герметично ізолюють отвори фіксації. На перекриттях листи прикріпляються цвяхами в кожній верхній точці хвиль, а у вільних частинах листа в кожній другій верхній точці хвиль.

 

«АКВАВЕЛЛ» ущільнювач

 Форма ущільнювача збігається з формою листа і закриває щілини під листом, тим самим перешкоджаючи птицям для створення гнізд між листом і бляшаними частинами (наприклад, жолоб і т.ін). Також форма сприяє плавному стику з бляшаними виробами (наприклад, краї труб). Оскільки він повністю перекриває потік повітря, ущільнювач не можна використовувати в районі конька. Якщо вентиляція недостатня, потрібно використовувати додаткові люки на даху. Матеріал: поліуретан. Довжина: 900мм, колір: сірий.

 

 «АКВАВЕЛЛ» фронтонний кут

Матеріал збігається з матеріалом єврошиферу. Довжина: 1000мм, перекладання: 100мм, довжина покриття: 900мм, ширина покриття: 160мм. Колір: червоний, коричневий, зелений, чорний.