ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

 
Найбільший виробник покрівельних покриттів і матеріалів - корпорація IKO, заводи якої функціонують в США, Канаді і країнах Європи, більш за півстоліття поставляє на світовий будівельний ринок лише якісну і довговічну продукцію, асортимент якої постійно оновлюється вдосконаленими моделями. Франція, Англія, Німеччина вже по гідності оцінили високі характеристики виробів IKO, в їх число входить тепер і наша країна, успішно співпрацюючи з постачальниками бітумної черепиці нового покоління. 
 

Що сьогодні пропонує своїм замовникам компанія IKO, орієнтуючись в своїй роботі лише на довгострокові ділові стосунки: Бездоганна якість продукції, яка не залишає шансів сумнівам в її технічних характеристиках. Кожна модель є розробкою, заснованою на багатолітньому досвіді у виготовленні бітумної черепиці із застосуванням новітніх технологій і сучасного устаткування. Широкий діапазон асортименту черепиці, який постійно поповнюється шляхом вдосконалення застарілих моделей.

 

Бітумна черепиця IKO виготовляється з врахуванням клімату країни-замовника, тому кожна модель є сукупністю особливостей погодніх умов з архітектурними перевагами і прийнятною вартістю виробу. Активна реалізація товару більш ніж в 50 країнах світу обумовлюєтся високою репутацією якісної продукції і доступними цінами на неї.