ФОРМУЄМО ДИЛЕРСЬКУ  МЕРЕЖУ.ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ МАЙСТРІВ, ПРОРАБІВ ТА ВСІХ БАЖАЮЧИХ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШИ. ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ  050-438-53-75

Печать PDF

Єврошифером у нас називають хвилясті листи, які формою нагадують звичний нам шифер. Єврошифер - відносно м'який матеріал. Тому він допускає деформацію.

У його основі лежать такі матеріали як целюлозно-картонні волокна, скло- або полімерні полотна. Така основа може просочуватися бітумом або резинополімерними єднальними. 

Основні і загальновизнані перевагу єврошиферу - низька ціна в порівнянні з іншими матеріалами, застосовуються для скатних покрівель. Поряд з вартісною даний матеріал має й інші переваги він досить легкий, не викликає необхідність застосування під нього потужної  системи. Єврошифер забезпечує високу продуктівність при укладанні, з ним можна працюваті і при негативній температурі. Крім того їм можна перекривати старі дахи прямо поверх старого шиферу або металу. Для укладання єврошиферу немає необхідності в спеціальних навичках та інструментах. Його можна монтувати на криволінійній поверхні при радіусі їх кривизни більше 5 м.